yağmurdamlası
YAĞMUR DAMLASI DERNEĞİ 4. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Yağmur Damlası Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı 12 Ocak 2019 tarihinde Dernek merkezinde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Hüseyin Akgül’ün yaptığı açılış konuşması sonrasında Divan Heyeti seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Mehmet Oruçöz, Başkan Yardımcılığına Yüksel Özkale ve Katip Üyeliğe Mustafa Özen’in oybirliği ile seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

Gündem maddelerine geçilirken önce Yönetim kurulu Faaliyet Raporu Genel Sekreter Hilmi Durmuş tarafından okundu ve oy birliği ile Yönetim kurulu ibra edildi.Genel Muhasip Veli Akbulut kesin hesap raporunu okuduktan sonra ibra edildi ve ardından Şahin Aydoğan Denetim Kurulu Raporunu okudu ve oy birliği ile ibra edildi. Genel Muhasip veli Akbulut, tahmini bütçe raporunu okuduktan sonra ibra edildi ve ardından oy birliği ile taşınmazlar ile ilgili Yönetim Kuruluna yetki verildi.

Gündemin kapanıştan önceki son maddesi gereğince dernek organlarının seçimine geçildi. Seçim tamamlandıktan sonra Dernek Başkanı Hüseyin Akgül katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı kapatmış oldu.

Yapılan seçimler sonrasında Dernek Organları aşağıdaki gibi oluşurken Yönetim Kurulu yaptıkları toplantıda görev bölümünü şöyle gerçekleştirdi.

YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı : Hüseyin Akgül

Yönetim Kurulu Başkan Vekili : Yusuf Turan

Genel Sekreter: Hilmi Durmuş

Genel Muhasip : Veli Akbulut

Üye : M.Sami Uzun

Üye: M.Mustafa Özen

Üye: Cemal Erikel

Üye: Bayram Menekşe

Üye: Ö.Faruk Yazıcı

Üye: Dr. Oğuzhan Özkan

Üye: Tekin Mutlu

Üye: Münir Önkan

Üye: Seyfettin Doğu

Üye: Mehmet Gümüş

 

DENETİM KURULU

Şahin Aydoğan

Şevket Şahin

Gürcan Kasap

Dr. Mustafa Şahin

Dr. Yüksel Özkale

Yaşar Kılıç

DİSİPLİN KURULU

İrfan Gündoğdu

Ertan Göksu

Dr. Hacı Çelik

Mehmet Oruçöz

Reşat Zengin

Demet Akgül

 

 

Resim

sag_2.jpg

Bizi
İzleyin

Bizden
Haberler

Basında
Yağmur Damlası

Burs Başvuru Formu