yağmurdamlası

 

YAĞMUR DAMLASI ÇORUM İL TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI


Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliği 19 Nisan 2013 tarihinde açıldı.

Çorum Gazi Caddesi Hamoğlu İş Merkezi 6. katta yer alan açılışa, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül, Başkan Yardımcısı Yavuz Koca, Genel Sekreteri Hilmi Durmuş, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gümüş, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Daşdan, MHP Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, Çorum İl Müftü Yardımcısı Ahmet Süzen, Derneğin Çorum İl Temsilciliğine getirilen Ahmet Sözüdoğru ve çok sayıda davetli katıldı.

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül ve MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan yapılan duanın ardından açılış kurdelesini birlikte keserek temsilciliği hizmete açtılar.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hüseyin Akgül, daha önce hiçbir şehirde il temsilciliği ve herhangi bir şube açmadıklarını ve ilk olarak Çorum'a temsilcilik verdiklerini söyledi.

Akgül, yardım kültürünün Türk Milleti açısından ayrı bir kültür olduğunu belirterek '' Yardım bizim hasletlerimiz içinde , bizim kültürümüzün içindedir. Yardımlaşmalarımızı yozlaştırmaya çalışan bazı gruplar olsa da bizler işimizi yapacağız. Yardım duadır, gösterişten uzak olup, şah damarından daha yakına olmalıdır sözü aslında her şeyi anlatmaya yeterli ve değerli bir sözdür. Çorum temsilciliğimizin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum '' dedi.

Açılış törenini ardından Hürriyet Meydanında Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle halka helva dağıtımında bulunan Dernek yöneticileri, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak da Çorum'da ilk faaliyetlerine imza atmış oldu.

 

 

 

Resim

sag_2.jpg

Bizi
İzleyin

Bizden
Haberler

Basında
Yağmur Damlası

Burs Başvuru Formu