yağmurdamlası

Son Kaleden Derneğimize Ziyaret...

Sonkale.org yöneticileri; genç ve dinamik bir yardımlaşma kuruluşu olan “Yağmur Damlası” derneğine bir ziyarette bulundular.

Dernek başkanı Sayın Hüseyin Akgül’ün güler yüzü ve misafirperver tavrıyla karşılanan Sinan Ateş, Fatih Keskin ve Murat Balgaç ile Hüseyin Akgül arasında sıcak ve samimi bir ortamda güzel bir sohbet geçti. Sonkale yöneticilerine derneğin kuruluş süreci ve faaliyetleri alanları hakkında bilgi veren Akgül, Kurban Bayramı münasebetiyle kurban yardımlarını kabul ettiklerini dile getirdi.

Henüz kısa bir geçmişe sahip olan derneğin faaliyetleri daha çok şehit, gazi, dul, yetim ve ihtiyaç sahipleri üzerinde yoğunlaşmış durumda. Alan elin veren eli görmeyeceği bir ahlaki prensiple çalışmalarını icra eden derneğin şu anda en büyük sıkıntısı henüz tam olarak tanınma fırsatı bulamaması. Derneğin varlığından haberdar olan yardımseverlerin maddi ve manevi desteklerini esirgememesi başkan Hüseyin Akgül’ü çok mutlu etmiş durumda.

Samimi duygular içerisinde geçen sohbet, kahve ve çayların içilmesinin ardından güzel temennilerle noktalandı.

Sonkale.org yönetimi olarak bu güzide derneğin kısa zamanda daha da güçlenip bütün ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesini niyaz ediyoruz.

Son Kaleden Yağmur Damlası Derneğine Ziyaret..

 

Resim

sag_2.jpg

Bizi
İzleyin

Bizden
Haberler

Basında
Yağmur Damlası

Burs Başvuru Formu